به گزارش خبرگزاری مهر، دانشجویان دانشکده سینما و تئاتر در پاسخ به گفتگوی اسماعیل شفیعی رییس دانشکده سینما و تئاتر با خبرگزاری مهر که به تحصن دانشجویی روز شنبه ۵ اسفند ماه دانشجویان واکنش نشان داده بود، بیانیه ای را منتشر کردند.
در این بیانیه آمده است:
«در ابتدا لازم می دانیم اعلام کنیم انتشار این خبر در ساعت ۱۳ روز شنبه درست در زمانی اتفاق افتاد که تحصن همچنان بر پا بود. یعنی پیش از آنکه ریاست محترم دانشکده گوشی شنوا برای حرف های دانشجویان خود داشته باشد به این اعتراض به صورت رسمی واکنش نشان داد. این امر، نشانی از بی اهمیت جلوه دادن دانشجو و عدم پذیرش و مواجهه صحیح با نظرات دانشجویان توسط جناب شفیعی را هر چه بیشتر آشکار می سازد.
جناب دکتر شفیعی، ریاست محترم دانشکده سینما و تئاتر، جایگاه شما جایگاهی مدیریتی است. مدیریت منابع مالی، انسانی، سخت افزاری و... مدیریت به معنای تلاش برای حل مشکلات، مشکلاتی که چندین راه حل دارند ولی گویی تنها یک راه حل برای آنها می بینید. مشکل عدم تخصیص بودجه برای تهیه تجهیزات مطرح شد ولی مشکل نبود سیستم نظارتی بر تجهیزات موجود بی پاسخ ماند و به راه حل های پیشنهادی بهینه به منظور تامین تجهیزات بی توجهی شد.
مشکل سیستم آموزشی نامناسب و هیات علمی های ناکارآمد مطرح شد، ولی راه حل شما راه اندازی سیستم نظارتی توسط دانشجویان بود که در انتها به آن افزودید: «مطمئن نباشید نتیجه بدهد.»
ما دانشجویان با استناد به منشور حقوق دانشجویی، قوانین آموزشی دانشگاه و وزارت علوم و اساسنامه مشترک انجمن ها و تشکل های دانشگاه هنر جلو آمدیم، اساسنامه را برایتان خواندیم و در پاسخ شنیدیم: «دانشکده هیات حقوقی ندارد.» پس ادعا نکنید که دانشجویان از حقوق خود آگاه نیستند. اگر حقوقی در میان باشد، ما بر آن آگاهیم.
ادعای جناب شفیعی مبنی بر پرورش ۹۰ درصد از سینماگران کشور در دانشکده نیز می بایست مبتنی بر ارایه آمار رسمی باشد زیرا بر همگان آشکار است که چنین ادعایی بدون وجود سند و مدرک فاقد اعتبار و ارزش است.
همچنین مهم جلوه دادن نقش «استعداد صرف» برای پیشرفت دانشجویان این دانشکده، شانه خالی کردن از مسئولیت های آموزشی است و از طرف دانشجویان قطعا با واکنش مواجه خواهد شد. پیشرفت تنها کمی مبتنی بر استعداد، بلکه غالبا مبتنی بر شیوه صحیح آموزش است.
در پایان اعلام می داریم که به دانشجویان همچنان پاسخ و تضمین قابل استنادی ارایه نشده است و این کنش اعتراضی تا برآورده ساختن نیازهای ابتدایی و به حق آموزشی دانشجویان، ادامه خواهد داشت.»
نظر شما